Известие

Collapse
No announcement yet.

Ново приключение с инж. Тоций Бегалий

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tonimeer Покажи съобщение
    По принцип тази лампичка и стига ток единствено когато колата е включена на контакт, като се извади ключа, трябва да се изгаси лампичката. /т.е да не и стига ток въобще/
    При мен лампичката свети винаги като отворя жапката, независимо дали колата е на контакт или не. Даже скоро имах следният проблем.....изведнъж спря да свети и аз логично си помислих, че е изгоряла лампичката и докато я свалях ....... светна!!!! нещо явно се мести от вибрациите по нашите "хубави" пътища и не дава на контакт и като я ударя...... светва!
    sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ

Comment

Копче трябва да има, така или иначе... За да свети само като се отвори жабката
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Грешка
        Last edited by cyberhill; d.m.y г., 11:22.

Comment

Тва с лампата в жабката е класика
          Преди да си сменя пластмасите по таблото, често се случаше да изпадне кутийката, на която са копчето за отваряне на багажника и бутона за тая пуста лампа. Като прасна жабката и тя натисне въпросния бутон, цялата кутия пада, бутонът се отпуска, естествено, и цяла нощ микробите не могат да спят от светлина и жега, но отвън не се вижда нищо. До следващото отваряне на жабката след седмица
          И като така, махнах таз крушка, за да ми е мирна главата. И не съм я връщал след смяната на пластмасариите.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

И аз съм брал ядове с тази крушка.
            Само че тя беше 5-10 вата така че 2 А утечка няма как да са от нея,
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

E само при мен ли, като изключа от контакт крушката се изключва? /независи му дали е отворена жабката или не/

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
              AR 155 2.0 16v SUPER
              Toyota Corolla 2014 S Premium
              Moskvich 2140

Comment

При нас крушката свети при отворена жабка без значение дали ключа е на контакт или не.
                А утечката от 2А е сумарна от всички лампи в купето - просто не се сетих, че като меря тока през акумулатора, плафоните светят заради вдигнатия преден капак ...
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                X